Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: دو اپليکيشن پرداخت در ميان 10اپليکيشن برتر ايراني قرار دارند و تا ماه آينده براي ارائه دسترسي احراز هويت به سامانه شاهکار متصل مي‌شوند.
به گزارش خبرگزاري آريا، امير ناظمي درباره اتصال اپليکيشن‌ها و فين‌تک‌ها به سامانه شاهکار متعلق به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به منظور احراز هويت کاربران گفت: سامانه شاهکار زيرساخت مناسبي از احراز هويت با توجه به بررسي شماره تلفن با کد ملي را فراهم مي‌کند که بسياري از اپليکيشن‌ها از جمله فروشگاه‌هاي اينترنتي و شرکت‌هاي فين تک به منظور احراز هويت کاربران نياز به دسترسي و استفاده از اين خدمت را دارند که سازمان فناوري اطلاعات ظرفيت لازم را ايجاد کرده و اين ظرفيت را گسترش خواهد داد؛ شرکت‌هايي که درخواست اتصال سامانه شاهکار را دارند بايد درخواست خود را از طريق سازمان نظام صنفي بر اساس فراخواني که در همين رابطه منتشر شد ارسال کنند و بعد از بررسي مراحل مورد نياز تعاملات فني شرکت با سازمان فناوري اطلاعات شروع مي‌شود و در نهايت پياده سازي حدود يک ماه زمان نياز دارد که در تلاش هستيم تا اين زمان را کاهش دهيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اين که در خصوص سامانه شاهکار با مديران و نمايندگان 10اپليکيشن داراي بيشترين کاربر در ايران جلساتي در سازمان فناوري اطلاعات برگزار شده است، گفت: به منظور هماهنگي جلساتي را با نمايندگان 10اپليکيشن ايراني داراي بيشترين کاربر داشتيم و تا کمتر از يک ماه آينده دسترسي به اين سامانه در اختيار10اپليکيشن برتر و پيام رسان‌هاي گپ و سروش قرار خواهد گرفت.
رييس سازمان فناوري اطلاعات ايران تاکيد کرد: براي ارائه دسترسي شاهکار به متقاضيان برنامه ريزي‌هاي لازم انجام شده و بعد از اتصال 12اپلکيشن به اين سامانه و بررسي‌هاي اوليه اتصال ساير اپليکيشن‌ها سخت نخواهد بود و با سرعت و بر اساس اولويت و نوع کسب و کار انجام مي‌شود.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا براي پرداخت سازان و فين‌تک‌ها با توجه به ابلاغيه جديد بانک مرکزي مبني بر ضرورت احراز هويت فرصت ويژه و اقدامات فوريتي در نظر گرفته شده يا خير، گفت: بانک مرکزي اين ابلاغيه را اخيرا منتشر کرده اما سازمان فناوري اطلاعات در تلاش است تا با توجه تاکيدهاي انجام شده براي فين‌تک‌ها دسترسي‌هاي لازم را فراهم کند و در مجموع وعده ما ارائه دسترسي و اتصال 12اپليکيشن به سامانه شاهکار تا کمتر از يک ماه آينده به منظور احراز هويت است.
امير ناظمي با اشاره به احراز هويت از طريق سامانه شاهکار گفت: سامانه شاهکار با توجه به مدل احراز هويت از طريق شماره تلفن و کد ملي مي‌تواند از بسياري کلاهبرداري و تخلفات در حوزه خريد و فروش‌هاي اينترنتي و پرداخت‌هاي اينترنتي و استفاده از خدمات بانکي در اپليکيشن‌ها جلوگيري کند.
معاون وزير ارتباطات خاطر نشان کرد: سامانه شاهکار هم اکنون در مرحله اشکال يابي قرار دارد و علاوه بر سامانه، اپليکيشن‌ها نيز در حال آزمايش هستند و همين باعث شده تا در حال حاضر فقط در فاز رايگان به عنوان فاز اول قرار داشته باشد اما اين سرويس بعد از يک مدت و اتمام فاز اشکال يابي براي متقاضيان تعرفه گذاري خواهد شد.
از سويي ديگر وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفتگو با خبرنگار ايبِنا از آماده شدن ظرفيت لازم براي اپليکيشن‌ها و فين‌تک‌هاي متقاضي دسترسي به سامانه شاهکار خبر داده بود و اعلام کرد که روند اتصال بزودي آغاز مي‌شود که نشان مي‌دهد تا به زودي متقاضيان و فين‌تک‌هايي که نياز به احراز هويت بر اساس شاهکار را دارند مي‌توانند از اين سرويس استفاده کنند.
يادآور مي‌شود، سامانه شاهکار به عنوان شبکه احراز هويت کاربران ايران، سامانه‌اي براي احراز هويت کاربران اينترنت در ايران است که توسط سازمان تنظيم و مقررات ارتباطات راديويي به عنوان زير مجموعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات توليدشده و در سال 1394به‌صورت آزمايشي راه‌اندازي شد؛ در همين راستا با توجه به هدف يکپارچه سازي و احراز اصالت سرويس گيرندگان سرويس‌هاي ارائه شونده توسط سرويس دهندگان پس از راه‌اندازي اين سامانه، تمام اپراتورها و … در ايران موظف به استفاده در سيستم‌هاي خود شدند و سازمان‌هاي دولتي و خصوصي و همچنين شرکت‌هاي دولتي و خصوصي براي احراز هويت با توجه به در اختيار داشتن اطلاعات بخش اپراتورهاي تلفن همراه و ثبت احوال نياز به دسترسي به اين سامانه براي احراز هويت (احزار هويت در لايه اول) دارند که اين دسترسي از سوي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در اختيار مجموعه‌هاي دولتي و خصوصي قرار مي‌گيرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۳۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک مسکونی نخبگان پردیس رونمایی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین: این جمله را «مهدی صفاری نیا»، رئیس پارک فناوری پردیس گفت. او در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) در پارک فناوری پردیس گفت: «در سطح بندی اکوسیستم های نوآوری و استارتاپی در سطح جهان ۶ شاخص اصلی مد نظر است. وضعیت استعدادها و نیروی انسانی مناطق که دانشگاه ها و مراکز آموزشی را شامل می‌شود یکی از این شاخص‌ها است، دانش فنی و دسترسی به دانش فنی دومین شاخص، میزان دسترسی به بازار شاخص سوم، چگونگی تامین مالی چهارمین شاخص است.»

وی ادامه داد: «عملکرد و ارزش اقتصادی زیست بوم شاخص پنجم است که نشان از سطح و جایگاه زیست بوم دارد .صفاری نیا با اشاره به اینکه شبکه ارتباطی فعال زیست بوم ،ششمین شاخص است، افزود: در جهان یکی از شاخص های سطح بندی اکوسیستم نوآوری میزان دسترسی اکوسیستم به منابع و امکاناتی است که در نظر دارند،شبکه استارتاپی وهم افزایی که وجود دارد و ملاقات هابا سرمایه گذاران و فناوران است، هرچقدر شاخص‌ها و دسترسی پذیری به منابع امکانات بیشتر باشد،زیست بوم می‌تواند قوی‌تر عمل کند.»

وی ادامه داد: «برگزاری رویدادها به کشورها این امکان را می دهد که شبکه سازی را فراهم کنند،نمایشگاه اینوتکس دسترسی پذیری را برای بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور فراهم می کند.»

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: «اینوتکس باعث دسترسی به سرمایه گذاران داخلی و خارجی می شود،در پارک فناوری پردیس برگزاری رویدادهای بین المللی از قبیل جایزه مصطفی،المپیک فناوری که از رویدادهای بین المللی جدید پارک است جز رویدادهایی است که دسترسی پذیری کشور را به منابع داخلی و خارجی فراهم می کند.

بیشتر بخوانید:

«دشمنِ دشمنِ من، دوست من است» به صورت علمی ثابت شد!

وی گفت: با هدف گذاری که در پارک کردیم امسال شهرک مسکونی نخبگان پردیس در منطقه نوِوری پردیس با کلاس جهانی رونمایی خواهیم کرد..» وی یادآور شد : «امسال فضای نمایشگاه اینوتکس یک تا دو و نیم برابر افزایش یافته است .»

کد خبر 850178 برچسب‌ها سال نوآوری و شکوفایی تکنولوژی (فناوری) مجله پارک علم و فناوری نمایشگاه

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • شهرک مسکونی نخبگان پردیس رونمایی می‌شود
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا