Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از عملياتي شدن احراز هويت با سامانه شاهکار در نظام بانکي و پرداخت با توافق بانک مرکزي و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در آينده‌اي نزديک خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، حسين فلاح جوشقاني در خصوص وضعيت بهره‌برداري از سامانه شاهکار در نظام بانکي و پرداخت،گفت: در چند ماه اخير نشست‌هايي از سوي بانک مرکزي و شبکه بانکي با وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي برگزار شد تا شبکه بانکي و پرداخت بتواند از زيرساخت سامانه شاهکار به منظور احراز هويت مشتريان با ويژگي‌هاي خاص و قيمت معقول استفاده کند؛ در همين راستا بايد توافقي ميان بانک مرکزي و سازمان تنظيم مقررات منعقد مي‌شد که در نهايت با پيگيري‌هاي انجام شده، توافقات انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استفاده از سامانه شاهکار در نظام بانکي و پرداخت عملياتي مي‌شود
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ادامه داد: با توجه به توافق انجام شده به زودي استفاده از سامانه شاهکار در نظام بانکي و پرداخت عملياتي مي‌شود؛ با اين توافق، نظام بانکي و پرداخت کشور مي‌تواند از داده‌هاي سامانه شاهکار براي مسئله احراز هويت استفاده کند و عمليات مطابقت کد ملي با شماره تلفن انجام شود که مي‌تواند احراز هويت را با سرعتي بالا و با دقت به منظور جلوگيري از فعاليت کلاهبرداران انجام دهد.
هزينه استعلام در سامانه شاهکار براي احراز هويت در شبکه بانکي 380تومان نيست
رييس سازمان تنظيم مقررات درباره قيمت اعلام شده براي استفاده از سامانه شاهکار در نظام پرداخت و بانکي تاکيد کرد: قيمت 380توماني براي هر استعلام به منظور احراز هويت مشتري در هنگام تراکنش يا استفاده از خدمات بانکي و پرداخت به هيچ عنوان صحيح نيست و اين عدد به مراتب پايين‌تر است و هزينه خاصي را براي بانک‌ها و مشتريان شرکت‌هاي پرداخت به دنبال ندارد.
آمادگي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي پيگيري ماسک پيام کوتاه بانک‌ها با درخواست بانک مرکزي
فلاح جوشقاني در گفت وگو با ايبنا با بيان اين که موضوع ماسک پيام کوتاه بانک‌ها صرفا به اپراتورهاي تلفن همراه ارتباط دارد، خاطر نشان کرد: سازمان تنظيم مقررات در حوزه ماسک پيام کوتاه يا ارسال پيامک با نام تجاري دخالت خاصي ندارد و موضوع هزينه اعلامي به اپراتورهاي تلفن همراه ارتباط دارد؛ هم اکنون بسياري از بانک‌ها از ماسک پيام کوتاه استفاده نمي‌کنند که البته فعال سازي آن مي‌تواند باعث ايجاد اعتماد و شناسايي پيامک‌هاي اصلي از غير اصلي بانکي توسط مشتريان شود، بر همين اساس اين مسئله بايد با جديت پيگيري شود و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات آمادگي دارد تا با درخواست بانک مرکزي نسبت به تعامل و تسهيل فضاي ارائه پيامک با نام تجاري به شبکه بانکي اقدام کند؛ اين در حالي است که تا به امروز درخواستي از سوي بانک مرکزي در خصوص ماسک پيام کوتاه براي بانک‌ها نداشته‌ايم.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2031.5 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است:

    بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌ سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.
بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند. 
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • ۱۲۰ دوربین نظارتی در شهر قم نصب می‌شود
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود