Web Analytics Made Easy - Statcounter

 شب گذشته یکی از اکانت‌های فعال بورسی در توییتر، توییتی با عنوان « ۶۵ میلیون اطلاعات شهروندان ایران در سامانه شاهکار سهام عدالت هک شد.» منتشر کرد. پس از آن اکانت‌های دیگری نیز با انتشار اسکرین‌شات‌هایی از اطلاعات، ادعا کردند که این سامانه هک شده است.

محمدهادی سلیمی‌زاده، مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بورس در واکنش به این توییت در توییتر نوشت: «شاهکار یه سامانه دولتیه که به دستگاه ها و کسب و کارها اجازه صحت سنجی اطلاعات هویتی رو میده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احیانا اگه سامانه هک هم شده باشه که خیلی بعیده، فایر وال های سهام عدالت، پلیس, مخابرات و غیره نمیگذارن اطلاعات اختصاصی یکجا منتشر بشه! پیگیر صحت خبر هستم!»

گمانه‌زنی‌ها در خصوص صحت و سقم این خبر ادامه داشت تا اینکه روابط عمومی سازمان بورس در توییت دیگری این خبر را تکذیب کرد. وی نوشت: «با پیگیری از بچه های امنیت سامانه و لاگ گیری سامانه سهام عدالت معلوم شد تبادل داده نامتعارف و هک صورت نگرفته. واقعا روزایی که بازار تحت انواع فشار از هر سمت و سویی هست، چرا یه عده الکی دنبال التهاب آفرینی هستن؟ خوبه که رسانه های بازار به این جور جو سازی ها واکنش نشون بدن!»

پس از آن نیز ‌‌‌‌‌مجتبی جوانبخت،دستیار وزیر سابق ارتباطات در امور جوانان توییت کرد: «نه سامانه #شاهکار هک شده و نه اطلاعات منتشر شده با اطلاعات سامانه شاهکار منطبق است. به نظر می‌رسد یک هکر برای کسب درآمد از طریق فروش یک سری اطلاعات نادرست، از عنوان سامانه شاهکار سوء استفاده کرده تا بتواند درآمد بیشتری کسب کند.»

گرچه بعد از انتشار تکذیبیه‌های متعدد توییتری اکانت منتشرکننده خبر آن را حذف و اعلام کرد خبر «فعلا» تکذیب شده است. واکنش کاربران به تکذیب این خبر را با هم در ادامه می‌خوانیم:

«انتظار چیز دیگه ای داشتی ؟ :))»

«اگه به قاعده؛ هر چی مسئولان تکذیب کردن حتما خلافش اتفاق افتاده، ینی هک شده»

«این تکذیب رو حقیقی ببینید»

«تکذیب مقدمه اتفاق افتادن است»

سامانه شاهکار چیست؟

سامانه شاهکار (شبکه احراز هویت کاربران ارتباطی) یک واسط بین اپراتورهای مخابراتی و مراجع تطبیق هویت است. از طریق این سامانه می‌توان احراز هویت در طرح رجیستری، سامانه سجام، دریافت وام، آزادسازی سهام عدالت، کارت سوخت و ثبت‌نام خودرو را انجام داد.

منبع: فردا

کلیدواژه: سازمان بورس هک اطلاعات سهامداران سهام عدالت سامانه شاهکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،دکتر محمدجواد راعی گفت: این اقدام با هدف ارائه راهکارهایی برای بروزرسانی اطلاعات دارویی، دریافت اطلاعات در مورد فرآورده های دارویی در مواقع ضروری و آگاهی از محل دریافت داروهای کمیاب در داروخانه ها است.
او هشدار داد: مصرف دارو همیشه مانند یک تیغ دو لبه عمل می کند، به عبارت دیگر اگر دارو به جا، به موقع و به مقدار مناسب استفاده شود، می تواند سلامت از دست رفته را به انسان بازگرداند، اما همین دارو اگر به صورت غیر منطقی و غیر متعارف مصرف شود، به سم مهلکی بدل می شود که نه تنها سلامت را به انسان باز نمی گرداند، بلکه می تواند ده ها عارضه دیگر نیز پدید آورد و تا حد مرگ، انسان را تهدید کند.
دکتر راعی تاکید کرد: باید به نقش مردم به عنوان اصلی ترین عامل فرهنگ مصرف دارو و همچنین نقش گروه پزشکی به عنوان تاثیرگذارترین رکن فرهنگ تجویز و مصرف دارو، توجه جدی شود.
او با تأکید بر لزوم منطقی سازی مصرف دارو و ارتقای فرهنگ مصرف آن در جامعه، گفت: برای رسیدن به این هدف، آموزش‌های عمومی در جامعه از طریق تهیه محتواهای آموزشی به عمل آمده و اجرای آن از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت منظم در حال انجام است و علاقمندان می توانند برای آگاهی از این محتواهای آموزشی به وبگاه این معاونت به نشانی https://fdo.sums.ac.ir/home مراجعه کنند.

این مقام مسوول در دانشگاه اعلام کرد: مردم می توانند پرسش هایی مانند «شرایط تهیه و نگهداری داروها»، «موارد مصرف»، «منع مصرف و نحوه مصرف داروها»، «تداخل و ناسازگاری داروها با یکدیگر و مواد غذایی»، «موارد احتیاط و علائم و نشانه هایی که باید در زمان مصرف دارو مورد دقت و ملاحظه واقع شوند (عوارض دارویی)»، «راهنمایی دارویی در خصوص مسمومیت ها و شدت آن» و اقدامات اولیه و پاسخ برخی سوال های تخصصی تر برای شاغلان حرفه پزشکی مانند معرفی گزینه های درمانی ایمن تر در دوران بارداری و شیردهی و خصوصیات دارو را با این مرکز مطرح و مشکلات خود را در این زمینه با کارشناسان خبره در میان بگذارند.
معاون غذا و دارو دانشگاه با اعلام اینکه مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز با شماره تلفن ۱۹۰ هر روز از ساعت ۷ و۳۰ دقیقه صبح تا 15 پاسخگوی پرسش های علمی بیماران و همکاران کادر درمان است، گفت: مهمترین هدف این مرکز اطلاع رسانی، ارائه توصیه های لازم برای مصرف صحیح و منطقی دارو به بیماران و ارائه اطلاعات تخصصی حوزه دارو و سموم به اعضای کادر درمان مانند پزشکان، داروسازان و پرستاران است.

دیگر خبرها

  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد (پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند